Moralitatea unei persoane, este reprezentata de comportamentul acesteia in societate, sau mai precis, de modul in care respecta principiile morale ale societatii in care traieste. Fidelitatea conjugala, sau fidelitatea partenerilor ce formeaza un cuplu este destul de des pusa sub semnul intrebarii de unul dintre parteneri. De obicei suspiciunea de infidelitate apare fara nicio dovada clara. Niste zvonuri sau susoteli auzite la colegi ori prieteni, sunt uneori suficiente ca imaginatia sa o ia razna, iar in mintea persoanei implicate sa apara tot felul de scenarii.
     Framantarile si noptiile nelinistite care urmeaza, teama de reactia partenerului la o confruntare cu acuzatia de infidelitate, faptul ca langa dvs. se poate afla o persoana in care nu mai puteti avea incredere, va conduce foarte curand, la racirea relatiei si mai apoi la destramarea ei.
     Un mariaj fericit, o relatie reusita, nu poate exista decat in conditii de transparenta totala si incredere.
     Asadar, cum puteti infirma sau confirma suspiciunile dvs. fara sa riscati sa afectati sentimental partenerul, asa cum s-ar intampla daca l-ati confrunta direct cu acuzatiile care s-au format in mintea dvs ?
     Simplu, uitati de zvonuri, semne sau indicii, renuntati la scenarii si obtineti DOVADA !  Cum puteti obtine dovada incontenstabila ?  Apelati la noi, fiindca avem multe modalitati de a va ajuta sa obtineti aceasta dovada. Va asteptam pentru o consultatie gratuita despre aceste posibilitati si modul in care va putem ajuta sa confirmati sau infirmati temerile dvs.

INTELLIBEST
PE FACEBOOK


INTREBARI

1. Cum este asigurata confidentialitatea investigatiei ?
 Confidentialitatea este garantata in primul rand de Legea 329 / 2003, unde conform art. 1 alin.(3): "Informatiile obtinute in urma activitatilor (...)


POLITIA ROMANA

(...) din MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR si este institutia specializata a statului, care (...)

SERVICIUL ROMAN
DE INFORMATII


Semnaleaza suspiciuni
Cetatenii pot semnala situatii suspecte a genera actiuni teroriste. (...)


ACASA    PROTECTIE    LITIGII    SOLVENTA    MORALITATE    CONTACT

Copyright 2012 Intellibest srl. Toate drepturile rezervate.