Detectivi Particulari Intellibest
Clic pentru apel aici: (+40)751 400247
sau aici: (+40)722 519112

Aici gasiti o selectie a serviciilor pe care Agentia de Detectivi Particulari INTELLIBEST o ofera clientilor sai, pentru ai ajuta sa-si rezolve problemele, fara a ne limita doar la acestea ;

Localizarea Persoanelor Putem localiza prieteni vechi cu care ati pierdut legatura, gasim parinti, soti, rude sau debitori care se ascund.

Operatiuni sub acoperire Pot avea un rol major in investigatiile de frauda, coruptie, furt si de asemenea in anchetele interne sau investigatiile matrimoniale.

Investigatii matrimoniale In general acestea pot restabili increderea dvs. in casatorie sau relatie, sau cel putin va pot oferii dovezile pe baza carora puteti decide in legatura cu viitorul dumneavoastra.

Securizarea spatiilor Reprezinta una din contramasurile luate de detectivii particulari ai agentiei INTELLIBEST, pentru protectia contrainformativa a clientului nostru si consta in depistarea si localizarea tehnici de interceptare, amplasata in spatiile de lucru sau la domiciliul acestuia.

Investigarea litigiilor Putem identifica martorii participanti la evenimentele intre parti aflate in litigiu, obtinem informatii despre imobile, terenuri sau bunuri aflate in litigiu, facem investigatii testamentare.

Investigarea antecedentelor Va ajuta sa luati o decizie corecta atunci cand angajati o bona sau orice persoana pentru servicii acasa sau la birou.

Localizarea Activelor Acest serviciu este frecvent solicitat atat de persoane fizice cat si juridice. Avem detectivi particulari specializati, care in numele clientilor nostri pot stabili locatia activelor unei societati comerciale.

Protectia contrainformativa Obiectivul acestui serviciu este de a proteja informatiile sensibile de inamicii dvs., concurenta sau orice alta entitate, care cauta sa gaseasca accesul la informatiile dvs., fara autorizatie.

line

Suntem capabili sa lucram individual pentru clientii nostri si in calitate de colaboratori sau sub-contractori pentru alte agentii de detectivi particulari. Putem aborda orice lucrare fie ca este vorba de ore de lucru sau mari operatiuni de investigatii. Avem la baza o experienta indelungata si detectivi particulari bine instruti, femei si barbati, care alcatuiesc o echipa extrem de eficienta.

Intelegem pe deplin ca aceasta perioada de derulare a investigatiilor, poate fi plina de stres pentru dvs., de aceea am dori sa va asiguram ca tratam fiecare investigatie in concordanta cu prevederile legale pentru protectia datelor personale si in deplina confidentialitate.

Daca credeti ca aveti nevoie de serviciile noastre, va rog contactati-ne si vom fi bucurosi sa va ajutam.

line
Copyright 2012 INTELLIBEST / Clic aici pentru site-ul integral