1. Cum este asigurata confidentialitatea investigatiei ?
   Confidentialitatea investigatiei este garantata in primul rand de Legea 329 / 2003, unde conform art. 1 alin.(3): "Informatiile obtinute in urma activitatilor desfasurate de detectivul particular sunt destinate exclusiv clientului acestuia, in conditiile prezentei legi", art. 3 alin.(1) : "Detectivul particular este obligat sa pastreze secretul profesional asupra datelor si informatiilor obtinute" si nu in ultimul rand, de probitatea detectivilor nostri.

      2. Cine realizeaza investigatia ?
   Investigatia este realizata de unul sau mai multi detectivi, profesionisti cu o vasta experienta in domeniu si care conform Legii 329 / 2003, art. 1 alin.(1) au urmatoarea definitie: "Detectivul particular este persoana atestata in conditiile prezentei legi si care, fara sa aduca atingere dreptului la viata intima, familiala si privata ori altor drepturi si libertati fundamentale, la cererea persoanelor fizice sau juridice, desfasoara activitati specifice de investigare ..."

      3. Cum pot incredinta cazul meu, agentiei voastre ?
   Foarte simplu, dupa o discutie cu detectivul consultant, la care veti detalia cazul dumneavoastra, se vor stabili conditiile in care se poate desfasura investigatia si veti semna un contract cu agentia. Acest contract, devine baza legala pentru demararea investigatiei.

      4. Cand se va finaliza investigatia ?
   In cel mai scurt timp posibil, in functie de complexitatea cazului.

      5. Care va fi pretul pe care il voi plati ?
   Pretul total al investigatiei se va stabili la prezentarea cazului si va fi in concordanta cu categoria serviciilor si numarul de ore necesare pentru elucidarea acestuia.

INTELLIBEST
PE FACEBOOK


INTREBARI

1. Cum este asigurata confidentialitatea investigatiei ?
 Confidentialitatea este garantata in primul rand de Legea 329 / 2003, unde conform art. 1 alin.(3): "Informatiile obtinute in urma activitatilor (...)


POLITIA ROMANA

(...) din MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR si este institutia specializata a statului, care (...)

SERVICIUL ROMAN
DE INFORMATII


Semnaleaza suspiciuni
Cetatenii pot semnala situatii suspecte a genera actiuni teroriste. (...)


ACASA    PROTECTIE    LITIGII    SOLVENTA    MORALITATE    CONTACT

Copyright 2012 Intellibest srl. Toate drepturile rezervate.